zondag 27 juni 2010

terug in Nederland


We zijn weer allemaal terug. Wij hebben donderdag via de reisverzekering een vlucht naar Nederland gehad.
We vlogen met Virgin Atlantic, van Orlando naar Manchester en verder net Brussel Airlines naar Brussel.
Prima geregeld, op de lange vlucht 3 plaatsen voor ons tweeen en de korte vlucht zelfs busines class. VA is een prima maatschappij, met goede faciliteiten. Eigen beeldscherm met voldoende films en series, een tasje met allerlei hebbedingetjes en voldoende eten en drinken. Op de korte vlucht zaten heel riant, kregen als een van de weinige, een lunch en verse broodjes. De kinderen hadden helaas niet zo'n geluk bij American Airlines. Krappe plaatsen, geen eigen scherm, geen eten voor onze kleindochter. Zij had geen eigen stoel dus kreeg ze ook niks, ze konden ook niets opwarmen. Maar ja, het was ook een goedkope vlucht. Dus die word natuurlijk ook zo veel mogelijk uitgekleed.

Toen we in Brussel de auto hadden opgepikt gelijk door na mijn moeder.
Ze lag in bed, ze was erg blij om ons te zien. En sindsdien gaat het langzaam weer bergopwaarts. Dit beamen de verzorgsters ook. Zij hadden niet gedacht dat ze nog zo snel zou opknappen.Ze vermoeden dat mijn moeder niet heeft gesnapt waar wij waren en dat ze toen de moed heeft laten zakken.  Ik heb haar weer laten eten en drinken, pijn medicatie is weer gestart. We hopen het beste. We hebben in elk geval toch een hele leuke vakantie gehad. En zoals een vriendin zei:" Vorig jaar zijn jullie 3 dagen langer mogen blijven( ziekenhuis opname in orlando)  en nu moeten jullie 3 dagen eerder terug, heft zich tegen mekaar op. Ik hoop dat de verzekering het hier ook mee eens is, die zien ons alweer komen.


Iedereen die nog moet gaan: Een hele prettige vakantie!!

Hier nog wat laatste foto's, let op de bestelling van Zappos.

Wij zullen geen koude voeten hebben deze winter.

Laatste avondmaal, Wok-to-Go

John met zijn speeltje!


Boeing 747

5 opmerkingen:

 1. Geluukig is je moeder weer aan de betere hand, en je hebt ook nog eens een top vakantie gehad.
  Daar doen die drie dagen niks meer aan af.

  Hopelijk blijft het met je moeder goed gaan en hopelijk tot een volgende vakantie.

  Mag ik jullie nog bedanken voor het leuke blog!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bedankt voor een heleboel gezellige en leuke vakantieberichten. Jammer dat de reis toch een beetje triestig moest worden afgesloten, maar gelukkig kunnen jullie met een bemoedigende Happy Ending afsluiten.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben blij dat het met je moeder weer wat beter gaat, en inderdaad, wat zijn nou eigenlijk 3 dagen....

  Geniet maar van de tijd met elkaar en je hebt toch hele leuke herinneringen aan je tijd in Florida.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijn te lezen, dat je moeder weer opkrabbelt!! Gelukkig hebben jullie toch nog een mooie vakantie gehad. Bedankt dat we mochten meelezen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben blij dat je moeder goed reageert op jullie terug komst. Jammer dat je wat eerder weg moest, maar je gaf al aan vorig jaar 3 dagen langer en nu 3 dagen korter.

  Ik heb genoten van je reisverslag en nog een keer bedankt dat jullie de moeite hebben genomen om foto's van onze villa te maken en te plaatsen op jullie blog.

  Groetjes,
  Meriam

  BeantwoordenVerwijderen