woensdag 16 juni 2010

Hoofdpijn

Ik heb al enkele dagen geen puf meer om te bloggen.
Ik word letterlijk gekweld door een stevige migraine. Of het door het weer komt, ik weet het niet.
Het is hier bloedheet, 35 graden. En we hebben pas een keer regen gehad voor 10 minuutjes. We hebben nog niet echt wat ondernomen. Alleen naar de Floridamall, maar dan ben je gelijk een dag kwijt. Ook ga je met 2 kleine kinderen niet zo snel in de brandende zon ergens naar toe.We genieten wel van de villa en de pool. En met een tv verslaafde dochter en meer dan 400 kanalen, is het moeilijk om het huis uit te komen.  We zijn wel vaste klant van de Publix en de Dollar General. Vooral deze laatste is erg goedkoop.Er is zoveel keus dat we maar vanalles op de villa aanslepen. Ontbijt is altijd een zeer uitgebreide kwestie. Jammer dat we dit thuis niet meer doen.Vandaag komt onze jongste dochter en vriend hier naar toe. Dus nu gaan we de parken plannen. We kunnen via onze villa-eigenaar goedkoper kaartjes krijgen voor Universal. Maar we willen wachten tot vrijdag dan is de officiele opening van Harry Potter. Ook willen we nog 1 dag naar Magic Kingdom. Hier zijn we in 1990 voor het laast geweest. Ben benieuwd hoe de kleintjes hier op reageren.
Onze kleinzoon wil so wie so hier blijven wonen, wat is ook lekkerder als voor het ontbijt al zwemmen. Een huis vol toys enz. Zal hem gaan tegenvallen terug thuis, het weer ziet er voorlopig nog niet zo geweldig uit.
Nu even wachten op Denise en Tom

2 opmerkingen:

  1. Hoi John en marina, vervelend dat de migraine blijft aanhouden. Wat bij Mandy helpt zijn deze pillen Excedrin Migraine die zijn goen/wit.. : http://www.excedrin.com/excedrin-migraine.shtml Daar nemen we meestal een paar doosjes van mee naar huis. Wij kopen deze pilen bij de Wal*Mart. Hopelijk gaat het weg en kunnen jullie weer lekker verder genieten.

    Ben benieuwd naar Harry potter...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo, jammer dat je gekwelt wordt door migraine, ik heb er zelf ook last van en vbij mij helpen twee tabletten Excedrin inderdaad ook altijd!! Zoals Rick al zegt, wij slepen die pillen ook in grootverpakking mee naar huis...probeer het eens!!
    Geniet met de hele familie van de parken en alle andere gezellige momenten.

    BeantwoordenVerwijderen