dinsdag 22 juni 2010

island of adventure en harry potter


Gisteren naar island of Adventure gegaan.
Dat hebben we geweten, wat een drukte. We waren om 10.00 in het park en je kon al letterlijk over de hoofden lopen. Gelijk naar Spiderman, deze ride blijft leuk. De rest van de dag de achtbanen afgelopen. De rij voor Harry Potter begon al bij spiderman. Degene die het park kennen weten hoe lang dit is. Gemiddeld 2 a 3 uur wachttijd. Het was bloedheet en droog. dus het weer werkte mee. Onze kleinzoon heeft de dag van zijn leven gehad bij het camp van Jurrastic Park. Hier kunnen kinderen dino's geboren zien worden en zelf booten zoeken in een rotswand. Hij was de enige die wist wat voor een dino werd geboren, een raptor.
S' avonds naar Harry Potter. Het is echt heel mooi gemaakt. Er stonden zelfs rijen voor de winkels en het restaurant. De kinderen zijn in de Forbidden Journey gegaan via de single lane. Konden gelijk doorlopen.
Ze vonden het de mooiste attractie ooit. Prachtig gemaakt, met verhaal en duurde ook langer dan de andere attracties. de moeite waard om tot sávonds te wachten, de ergste drukte is dan voorbij. Er waren ook optredens van zangers. Mensen stonden uren in de rij voor de toverstaf en de cape en hoed van Harry.
We waren om 21.00 uur terug in de villa, kapot.
Daar wachte ons een vervelend bericht. De afdeling waar mijn moeder woont had gemaild. Het gaat niet goed met mijn moeder. Ze wil niet meer eten en drinken, ze wil ook niet meer uit bed komen.
Ze zegt "het is goed zo". De medicatie is allemaal gestopt..
Vannacht en vanochtend gebeld met de afdeling. De verzorgende vertelde dat ze snel achteruit gaat. Zij had zelf 3 dagen niet gewerkt en was erg van haar geschrokken toen ze haar weer zag. Ze vond dat ik het moest weten zodat ik niet zou schrikken als ik haar zondag weer zie. Ook zei ze dat ze niet kon garanderen of ik zondag nog op een goede manier afscheid kan nemen. Ze vertelde dat als er bezoek was mijn moeder zich goed hield maar dat ze dan in slaap viel en bijna niet meer wakker te krijgen was.
We hebben inmiddels contact opgenomen met de reisverzekering en gaan proberen de vlucht om te zetten naar donderdag. De kinderen blijven hier mits de toestand niet te snel verergerd.
Dus dit is voorlopig de laatste blog, bedankt voor het volgen en de berichtjes, en misschien tot volgend jaar.

7 opmerkingen:

 1. He wat vreselijk jammer dat jullie moeder zo verslechterd... Hopelijk kunnen jullie elkaar nog zien.... wij wensen jullie heeel veel sterkte toe.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi
  Ik had t op de afdeling gehoord..
  Heel veel sterkte en hoop dat je alles goed geregeld krijgt.
  goeie reis !!

  Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 3. He bah, wat een vervelend en abrupt einde aan deze reis. Ik wens jullie alle sterkte toe de komende tijd, hopelijk krijg je alles op tijd geregeld!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een vervelend nieuws zeg.
  Heel veel sterkte voor jullie allemaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hallo Marina en John,

  ik wens jullie sterkte toe,ook voor de rest van de familie en aanhang,

  groetjes van hub en mieke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat is verschrikkelijk nieuws om te horen. Jammer om het zo af te moeten sluiten. Sterkte!!

  BeantwoordenVerwijderen