donderdag 17 juni 2010

De auto, Gatorland en de Floridamall

Gisteren zijn Denise en Tom gearriveerd, vol verhalen over New York. Ze hebben alle bezienswaardigheden gedaan die wie verleden jaar ook hadden gedaan. New York is zo indrukwekkend dat moet je een keer hebben gezien. Ze hebben gelijk bij Dollar de tweede auto opgehaald en de coupon ingeleverd die we via het Floridaforum hadden verkregen. Dit was een upgrade van een compact naar een mid-size. De coupon was eigenlijk niet geldig maar we kregen toch de upgrade. Een mooie Ford Fusion.

Vandaag zijn de mannen naar Gatorland geweest. Dit hadden we ook nog nooit gedaan.
Volgens hun was het de moeite waard. De entreeprijs is redelijk voor het vertier wat ze bieden. Ze hebben verschillende shows en je bent een paar uurtjes zoet. http://www.gatorland.com/.


Wij hebben ondertussen de Floridamall onveilig gemaakt en dan voornamelijk Victoria Secret. Hier was namelijk de sale begonnen. Dus de mannen ook weer blij. Om 5 uur voegden de mannen zich weer bij ons en hebben we een rondje foodcourt gedaan. Bourbon chicken, Chicken Massala, Taco Bell, 5 guy's burger enz. passeerde weer de tafel. En dit voor een habbekrats. Nu weer migrainne ondanks alle pillen, cold en hot packs. Ligt misschien toch aan de airco.
Het weer is omgeslagen, de drukkende hitte is weg en vanmiddag werden we op een knallend onweer en regenbui getrakteerd. Het is nu lekker warm zonder die hoge vochtigheid.
Als alles goed gaat morgen naar Universal Studio's. Harry Potter wordt geopend dus Island of adventure doen we volgende week maar.

2 opmerkingen:

 1. Wat jammer van die vervelende migraine, hopelijk gaat het beter nu het niet zo drukkend warm is!
  Ik ben heel benieuwd of jullie een mogelijkheid hebben om Harry Potter te bekijken en hoe het met de wachttijden gesteld is, wij gaan over zo'n 5 weken (hoogseizoen!!) en zijn toch bang dat de wachttijden mega zullen zijn!
  Veel plezier in ieder geval!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hoi van der laantjes

  het ziet er goed uit gezellig met de hele familie in dat big house jammer van je hoofdpijn maak je niet zo druk en geniet er van dinsdag ga ik even naar je moeder toe om te kijken hoe het met haar gaat hier is het vandaag best koud maar ik vind dat wel lekker zonneallergie hahah dus is maar goed dat we niet mee zijn want volgens mij moest ik dan de hele dag in het zwembad liggen om af te koelen maar ja dat deed ik wel liever dan werken nou doe voorzichtig en je hoort wel als ik bij je moeder ben geweest hoe het is groetjes van fam geraedts

  BeantwoordenVerwijderen