dinsdag 8 juni 2010

Fietsen op marco Island

Na een goede nachtrust en een lekker ontbijtje op weg naar Marco Island.
Hier hebben we fietsen gehuurd. De z.g. cruisers 7 speed. Dit waren lekkere fietsen met 7 versnellingen en derallieur. Ik, als dochter van een fietsenmaker en John als hulpje van die zelfde fietsenmaker, waren erg tevreden over deze fietsen.


Heerlijk getoerd over het eiland. Het was alleen erg warm. Het viel ons op dat er nog veel fietspaden waren, je kon er veilig fietsen.We hebben  even op het strand gelegen en een duik in zee genomen. Het zeewater was 90 fahrenheit, dus 32 c. Je koelde niet  af, maar je werd wel nat. Er was geen kip op het strand. Er waren ook maar weinig stukken public beach, het meeste strand grenst aan de grote hotels en is dus verboden terrein.


Wat ook opviel was het grote aantal huizen dat aan het water ligt, allemaal met eigen steiger en boot. Het is nog niet zo slecht wonen op Marco Island.

Vanmiddag  even in het zwembad van het hotel gezwommen en geskypt met thuis.


De laatste berichten van mijn moeder zijn steeds goed, wat een moed en doorzettingsvemogen heeft die vrouw.
En toen naar de eerste mall.
Hier lekker gegeten in de foodcourt en wat gewinkeld. We hebben toch  wat last van de jetlag en liggen nu lui tv te kijken. Voor de verandering weer Joran van der Sloot en zelfs Peter de Vries op CNN, ABC, FOX enz.
Welterusten, morgen weer een dag.

1 opmerking:

  1. Jullie hebben het lekker, gelukkig gaat het thuis ook goed, zo lees ik. Ondanks het stille strand ziet het er gaaf uit.Enne effe lekker luieren in zo'n zwembad hmmmm heeerlijk hoor.

    Nog heel veel plezier!!

    BeantwoordenVerwijderen