dinsdag 13 april 2010

New York

Vandaag de hele dag op zoek geweest naar een hotel in NY voor mijn dochter en haar vriend.
Zij verblijven daar de eerste 4 nachten voor dat ze naar Orlando komen.
Ze willen geen kapitalen uitgeven aan het hotel, ze zijn reeds met de backpack naar China en Thailand geweest dus ze zijn wel wat gewend.
Wij hadden vorig jaar een prachtig hotel gewonnen via http://www.priceline.com/ . Het International The Barclay, gelegen in Midtown east. Prachtig en dat voor nog geen  € 450 voor 4 nachten. Dat gaat dit jaar niet meer lukken.
Al mijn bids worden afgewezen. Ik moet nu 24 uur wachten voor ik weer kan bieden. Ondertussen via allerlei bookingsites gezocht. Hier wordt je niet vrolijk van, hoge prijzen voor kleine kamers met meestal erg slechte reviews. Vies, vuil, bedbugs en nog erger , ratten en muizen. Je moet er toch niet aan denken.
Al stellen ze geen hoge eisen, dit wil je toch niet in je vakantie.
Maar ik denk dat dit een kwestie van een lange adem wordt, we wachten af.

7 opmerkingen:

 1. Wij gaan in september ook 3 nachten overnachten in New York en hebben via Booking.com gekozen voor het Riverside Tower Hotel in de Upper West Side. Nog redelijke prijzen voor een (hopelijk) redelijk hotel... In de reviews stond in ieder geval niks over ratten en muizen want dat is ook mijn worst nightmare!!! Misschien heb je iets aan mijn tip en anders succes met verder bieden op Priceline!

  Groetjes,
  Kelly

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Thanks, ik ga eens zoeken. Ik geloof niet alle reviews maar je moet maar net s'nachts bezoek krijgen van deze "critters".

  gr

  john en marina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dag John en Marina, heb je www.Alpharooms.com al geprobeerd, dit adres kreeg ik ook ooit van iemand uit de reisbranche, en werkt prima, wij boeken hier onze hotel overnachtingen.
  Kun je het hotel kiezen wat je wil... .

  vr gr

  Rick

  BeantwoordenVerwijderen
 4. thanks, Rick

  Inderdaad, redelijke prijzen.
  Ze stellen wel niet zulke hoge eisen, maar je wilt toch niet dat ze s'nachts door NY gaan zwerven om in een afgelegen gribus te gaan slapen. En dit terwijl wij als ouders in onze luxe villa liggen.

  gr

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo John en Marina,
  Bedankt voor je reactie op mijn blog. Leuk al die overeenkomsten hahaha. Onze ster Lester is van Desudo. Hier kunnen wij onze hond afgeven en zorgen zij in de vakantie voor hem. Doen ze dit niet bij de KNGF?
  Groet Michael.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @ Marina,
  Ja dat hoop ik wel voor jullie, anders is het wel zielig voor Sam, al die verplaatsingen.
  Lester is inderdaad onze eerste, maar waarschijnlijk ook onze laatste hond. We zijn gewoon te gek met hem en hebben zelfs al €1000- geboden, maar helaas.
  We zien dan ook tegen het afscheid op als een berg.
  Groet Michael

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi,
  Heb net de aflevering met Chai gekeken. Mooie hond ! Veel succes met het inleveren op 10 mei van je huidige pup.
  Groet Michael.

  BeantwoordenVerwijderen