donderdag 8 april 2010

Druk,druk,druk

De laatste paar weken heb ik het druk gehad waardoor ik geen tijd had om mijn blog bij te werken.
Ook is er niets spectaculairs gebeurd. Nou ja, niks..
Een van mijn schoonzoons had er niet meer zo'n zin in na 5 jaar, dus een huilende en verdrietige dochter thuis.
Dit is gelukkig weer goed gekomen na de nodige gesprekken, pff . Toen die crisis achter de rug was kreeg mijn moeder slecht nieuws. Tongcarcinoom met uitzaaiingen in de hals. Mijn moeder heeft reeds 2x maal kanker gehad en was net weer een beetje bijgekomen. Ze verblijft in een verpleeghuis en was nu gesetteld en ook al gewend. De ellende begint dus weer van voren of aan. We hebben toen maar snel een goede reis en annuleringsverzekering afgesloten, je kunt nooit weten. De vooruitzichten zijn niet zo goed. Volgende week krijgen we te horen wat er gaat gebeuren. Dit is een hoop geregel en gereis. Ik ben alleen dus moet ik ook altijd meegaan met haar naar het ziekenhuis. Tel daar bij op een drukke baan in de zorg, oppasoma, puppiepleeggezin voor het KNGF en dan blijft er weinig tijd over om te bloggen.
Maar genoeg geklaag over een kleine twee maanden gaan we weer naar florida, "es god bleeft", zoals we hier in limburg zeggen.

2 opmerkingen:

  1. Nou, dat zijn ook heftige dingen allemaal, hopelijk draait de wind zich nu in de goede richting voor jullie en kunnen jullie wel nog gaan genieten van het heerlijke vooruitzicht...es God bleef!!! Veel sterkte voor de komende tijd!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. He verdikke wat een nare dingen maken jullie mee, nu maar weer alles goeds jullie kant op. Wellicht dat je vakantie de nodige ontspanning geeft.

    Nog 56 dagen .. en het is jullie gegund!!

    BeantwoordenVerwijderen